Products

\"\"

DURO Performance Levels

Kies het productniveau voor uw toepassing

Door een DURO-product te kiezen, zal U profiteren van een ongeevenaarde kosten/prestatie ratio. On U te verzekeren van de beste en meest economische gereedschap, bieden wij U vier verschillende kwaliteitsniveaus.

 

De TOP lijn DURO ULTRA maakt gebruik van een hoge concentratie ann grote, synthetische diamantkorrels, een gepateneerd lassysteem en een nieuwe, uiterst geavanceerde binding, welke elke korrel vasthoudt met als resultaat een tot 30% langere, maximale prestatie. 

     
 

De PRO lijn DURO PLUS maarkt gebruik van grote diamantkorrels, nieuwe bindingssystemen en een gepatenteerd sinteringsproces on een excellente prestatie te verzekeren. DURO PLUS producten behadelen een steeds grotere waaier van toepassingen en dit bij zeer hoge prestatieniveaus.

     
 

De STANDAARD lijn DURO STANDARD maakt gebruik van hoogwaardige, synthetische diamantkorrels, gepatenteerde sinteringsprocessen en een unieke binding om een zeer goede prestatie te garanderen. 

     
 

De BASIS lijn DURO BASE maakt gebruik van een gepantenteerd sinterings - en lasproces, gecombineerd met een hoge concentratie van synthetische diamantkorrels van goede kwaliteit, wat resulteert in een goede prestatie.